Fekete-fehérbe öltözik a Dishonored 2 a legújabb DLC-ben

2018-12-16 21:20:00

Immáron több, mint 2 éves, hogy megjelent a Dishonored 2, és valamivel több, mint egy esztendeje a Death of the Outsider is napvilágot látott, még mindig képesek lekötni és újabb kihívások elé állítani az embert. Jó hír azoknak, akik hozzám hasonlóan még mindig nyüstölik a projektet, hogy újabb ingyenes tartalommal bővült.

Ha a látványvilágtől eddig nem ragadtattad el magad, mosg itt a lehetőség, hogy fekete-fehérben lásd a dolgokat. E móddal minden textúra új köntösbe bújik, ám ami a vért illeti, megtartja árnyalatait. Külön piros pont, hogy ezt bármikor ki- és bekapcsolhatjuk. Egy másikkiterjesztésként említenénk a Mission+ módot, melynek keretein belül elölről kezdhetjük a sztorit anélkül, hogy képességeink és fegyvereink kárba vesznének. Ez leginkább talán a LEGO játékok újrajátszhatóságára hasonlít, de már több cím esetében is találkozhattunk vele.

Harmadik menüpont az Imperial Assassin’s Pack, mely eredetileg az előrendelői bónuszok körét erősítette... Ha a játékon belül Bethesda.net fiókkal jelentkezel be, ingyen a tiéd a csomag, melynek tartalma többek között két csonttalizmán, és 500 érme. A bővítés a Dishonored 2-ben és a Death of the Outsiderben egyaránt elérhető.

vissza