Ezek a játékok kaptak ünnepi frissítést, bővítést

2016-12-24 23:49:29

Halloween mellett a Karácsony a másik ünnep, mely inspirálja a fejlesztőket, hogy különleges frissítéssel ruházzák fel játékaikat.


 

Idén is rengeteg mód adódik rá, hogy az ünnepekben is hangulatosan játszhassunk kedvencünkkel. Számos játékfejlesztő készült valami különlegességgel karácsony kapcsán. Lejjebb görgetve megtaláljátok mind!

gamer-csoport

Battlefield 1 (mostantól december 29-ig): az EA első világháborús lövöldéje is megrendezte saját ki ünnepét. Ezen esemény a kampány részeként jelenik meg. Új mód, dögcédula, több battlepack és még sok finomság...

Call of Duty: Infinite Warfare (december 21. - január 1.): Gondolhatnánk, a CoD széria nem alkalmas az ünnepekre, de az új részben mégis kivitelezték. A Genesis térkép elég puccosan fel van díszítve, mi több egy speciális, 24/7-es playlist-et kapott. Az esemény ideje alatt a bejelentkezők minden nap (összesen 12) ajándékban részesülnek. Továbbá az elkövetkező hetekre az Activision dupla XP-t is ígért.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered (december 20. - ?): itt az ünneplés nem annyira kiterjedt, mint az új részben. A Crash térkép változott Winter Crash-é és a killstreak-kel hívott helikopterek tükrözik még az ünnepi szellemet.

Dead Rising 4 (már elérhető): a Stocking Stuffer Holiday Pack keretében főhősünk elfeknek és hóembereknek öltözött zombikkal néz szembe, akár mikulásruhában. Fegyverekkel és járművekkel is gazdagodunk. A Candy Pain egy The Walking Dead Lucyll-jére hajazó baseball ütő karácsonyi fényekkel felturbózva, a Santa's Little Melter pedig egy lézerszemmel ellátott rénszarvas fejével tarkított motorkerékpár. a szelfizés is lehet ünnepi, elérhető a karácsonyi fényképkeret.

dead-rising-4

Destiny (mostantól január 3-ig): visszatért a Sparrow Racing League és a Strike scoring. Rengeteg új dolgot és ünnepi elemeket zsebelhetünk be.

Dying Light (december 23- december 26.): Halloween-hez hasonlóan most is egy globális Be the Zombie eventet kaptunk. A játékosok részt vehetnek a közösségi Zombiefest #2 eseményen, azonban a szabályok kicsit mások az előzőhöz képest. A túlélőképességektől megfosztott survivor-ök mindössze két fényrudat kapnak. Azonban az éjvadászok is korlátozva vannak a képességek terén és mindössze két UV blokk áll rendelkezésre. Nyerhetünk akár egy arany fegyvert is!

Fallout Shelter (mostantól limitált ideig): az ünnepi frissítéssel új dekorációk, ruhák és küldetések váltak elérhetővé. Karácsonyfák, koszorúk, elf jelmezek, stb.

FIFA 17 (mostantól január 3-ig): 12 napon keresztül Ultimate Team itemeket kapunk mindössze a bejelentkezésért cserébe. emellett coin-ok vagy csomagok üthetik a markunkat. Aki a webes applikációba is belép, bónusz ajándékot kap minden nap, az első belépéskor pedig egy egész kit jár neki karácsonyi témában.

Final Fantasy XIV (december 15. - december 31.): a Starlight Celebration tér vissza idén is. Új küldetéseken vehetünk részt Amh Garanjy támogatással, akit Ul'dah Steps of Nald-jében találunk. Ezen felül ünnepi item-eket is szerezhetünk kizárólag az esemény ideje alatt.

final_fantasyxv

Final Fantasy XV (már elérhető): a december 22-én megérkezett finomságok mellett ünnepi képkeretek is elérhetők a szelfikhez Prompto-val. A frissítés a New Game Plus módot is elhozta a játékba.

Gears of War 4 (december 16. - december 28.): a Gearsmas keretében eljött a ronda pulóverek korszaka és kapunk mézeskalács, illetve hóember témájú skineket is. A szintén új hógolyócsatákat egy átalakított Boomshot-tal vívhatjuk meg. A játékot most akciósan, 11 ezer forintért zsebelhetitek be az áruházban.

gearsmas_xbox_wire_940x528-hero

Grand Theft Auto Online (mostantól januárig): egy új esemény keretében újabb, ünepi tartalmak egész halmaza került be a játékba. Pizsama, egyszarvú maszk, új autó, stb. Mi több, néhány fegyver és lakás még mindig kedvezményesen érhető el.

Guild Wars 2 (mostantól január 20-ig): az 5. évaddal együtt a Wintersday is megkezdődött. A Toymaster Tixx léghajó új hacukában díszeleg a magasban. Ünnepi témájú ajándékokat és itemeket zsbelhetünk be, miközben a Winter Wonderland jumping puzzle-jével küzdünk.

Heroes of the Storm (mostantól január 4-ig): a Winter Veil tért vissza. Játssz 25 meccset és egy hópehely portré mellett a Festive Treasure Goblin mount-ot is megkapod (ugyanazt, mint 2015-ben)! Ez alkalommal azonban egész évben használható a gyűjteményhez adva. Érdemes lehet tudni, hogy a 25 meccsbe a Brawl nem tartozik bele! Az esemény ideje alatt nettó 25%-os plusz XP-ben részesülünk.

Hitman (mostantól - ?): a Holiday Hoarders keretében egy új küldetést kapunk, mely ismét Párizsba repít minket. Két ajándéktolvajt kell megkeresnünk a játék területén.

hitman

Minecraft (már elérhető): az ünnepi szellem már a kockavilágot is megszállta az új frissítés keretében. A többféle ünnepi témájú öltözék már elérhető PC-n és mobilon is.

Overcooked (már elérhető): a Festive Seasoning névre keresztelt ingyenes DLC két új szakáccsal (hóember és rénszarvas), két új étellel (pulyka és pörkölt) bővíti a játékot. Mikulássapit is kapunk, illetve 8 új kooperatív szintet a Winter Lodge témában. Egy téli témájú világtérképet és egy lángszórót is kapunk a főzéshez.

Overwatch (mostantól január 2-ig): ahogy nyáron és Halloween-kor, a Blizzard Karácsonyra is nagy frissítéssel készült. Rengeteg új, kinézettel kapcsolatos elemmel gazdagodott a játék. Bejelentkezéskor automatikusan kapunk egy loot box-ot és egy különleges ikont.

overwatch_winter_wonderland-28

Planet Coaster (már elérhető): a vidámpark szimulátor is ünnepi témájú tartalommal bővült. Az ingyenes téli frissítéssel bekerült a játékba a Festive King hullámvasút, a szánkózás, egy lószállító, egy forgatókönyv (Festive King Coaster's Crackers), egy téli téma és egyéb ünnepi tartalmak. Mindezek segítségével a parkot akár elboríthatjuk hóval, karácsonyfát telepíthetünk rá és kórust is hívhatunk. Mindez egy szélesebb körű, nem ünnepi kötődésű bővítés része.

Pokémon Go (mostantól január 8-ig): amellett, hogy egy halom új pokémont kapunk, a mikulássapis Pikachu is bekerül a játékba, melyek nagy mennyiségben válnak elérhetővé. A Niantic azóta bejelentette, bővíti a játékot új pokémonok keltetésével, mint Togepi vagy Pichu, illetve a felfedezést mind a kezdeti, mind a fejlett pokémonok terén. Mostantól január 3-ig érhető el a kalapos Pikachu, december 25. és január 3- között a kikelési esélyek javulnak, december 30-tól január 8-ig pedig a kezdeti pokémonok érhetők el nagyobb számban.

Rainbow Six: Siege (mostantól január 3-ig): különféle kihívások teljesítéséért cserébe speckó itemeket zsebelhetünk be. Bizonyos számú ellenség megölése után közelharcban megkapjuk például a Sneaky Santa fegyverkinézetet. A kihívások csak pár napig érhetők el, úgyhogy az esemény ideje alatt többször is játszani kell, hogy mindent megszerezzünk.

majusban-jon-a-rainbow-six-siege-kovetkezo-dlcje_1

RollerCoaster Tycoon World (már elérhető): az új frissítés téli, illetve ünnepi itemekkel rruházza fel a játékot. Ilyenek például a Mikulás szánja, a hó- és mézeskalácsemberek, vagy a hógömb.

Street Fighter V (mostantól január 17-ig): Halloween-hez hasonlóan ünnepi témájú tartalmakkal bővült a játék. több karakter is új jelemezt kapott, ám ellentétben a többi játékkal, itt fizetnünk kell ezekért. A jelmezek 4 dollárba kerülnek, míg az új térkép 2-be. A csomag egyben 20 dollárért is elérhető, ám ezt csak január 17-ig teheted meg.

The Elder Scrolls Online (mostantól január 4-ig): a New Life Festival rendezvény elkezdéséhez Breda-val kell beszélnünk Windhelm mellett. Ezek elvégzése után egy New Life Gift Box-ban kapunk egy Skinchanger stíluselemet, egy random krafting elemet és többek között egy exkluzív tartalmat. Breda mézborát megkóstolva 2 órán át dupla XP-ben részesülünk.

World of Warcraft (december 16. - január 2.): ezen időpontban a Winter Veil hozza a telet Orgrimmar-ba és Ironforge-ba. Küldetéseket kapunk a Merrymaker cím eléréséért. Meg kell mentenünk Metzen-t, a rénszarvast, meg kell innunk egy speciális tojáslikőrt és egy lopott present-et. Mindemellett december 25. és 31. között ingyenes ajándékokban is részesülünk.

vissza