Ezek a Huawei mobilok frissülnek Android 7.0-ra

2016-12-01 18:11:09

A Huawei hivatalosan is bejelentette, hogy mely modellekre adja ki a közeljövőben a legfrissebb Android operációs rendszert, a Nougatot.

 

A Huawei pár éven belül a második legnagyobb mobilgyártó szeretne lenni, amihez azért még hosszú út áll előttük, ám egyáltalán nem ígérkezik lehetetlen küldetésnek. Pláne úgy, ha az Apple folyamatosan egyre kevesebb iPhone-t ad el, a Samsung pedig felrobbanó készülékeket bocsát piacra. A termékek minőségén túl fontos feltétel, hogy szoftveresen se legyenek elmaradottak, ezt pedig a kínai gyártó is tudja, és most közzétették, hogy mely mobilok kapják meg az Android 7.0-t, és ezzel együtt az EMUI 5.0-s szoftverfelületet.

huaweimate

2017 elején, pontosabban az első negyedévben a Huawei Mate 8 és a P9 tulajdonosok örülhetnek majd először (a Mate 9 már eleve Nougattal kerül forgalomba a napokban), a későbbiekben pedig a P9 Plusra, a P9 lite-ra, a novára, valamint a nova Plusra is telepíthető lesz a rendszer. A Nougat sajátosságai mellett az EMUI is sok előrelépést ígér, ilyen az energiahatékony működés, a gyors menüpontelérés (a funkciók 95 százalékát három kattintásból el lehet érni). Megjelenik a többablakos mód, javul a biztonság, gyorsabb lesz a működés. Egyelőre a korábbi készülékek frissítéséről nem esett szó.

vissza