Évek óta áhított küzdelem zajlott le a Battlefront II-ben

2018-12-03 22:23:00

Ki ne emlékezne A Sith-ek bosszúja egyik legikonikusabb jelenetére, Obi-Wan Kenobi és Grievous tábornok párbajára az Utapaun. Az immáron mémmé vált "Hello There"-rel tele van az internet, most azonban újabb formában sikerült megemlékezni a harcról.

A Battlefront II legújabb frissítésével már a Geonózison is irthatjuk egymást, az update legnagyobb fénypontja mégis kétségtelenül Kenobi mester érkezése, melyet mi sem támaszthatna alá jobban, mint egy néhány nappal ezelőtt lezajlott Heroes vs. Villains mérkőzés. Történt ugyanis, hogy egy, a Kashyyykon beállított meccs alkalmával a két oldal fehagyott a versengéssel, csa hogy utat engedjen az ikonikus párbaj résztvevőinek. A Rey szemszögéből végignézhető megmérettetés bár nem túl izgalmas (és a végkimenetel sem egyezik a filmben látottal), a szándék példaértékű. 

A videó a képre kattintva megnyílik.

A videó a képre kattintva megnyílik.

A Battlefront II tavalyi megjelenése nem indult zökkenőmentesen, a folyamatos tartalombővítés és a javítások hatására mára sikerült egészen szép lélekjelenléttel elbírnia a játéknak. Januárban egyébként Dooku gróffal bővül a hősök köre a játékban, nem sokkal később pedig Anakin Skywalker is tiszteletét teszi egy új játékmóddal karöltve.

vissza