Enlisted - egy újabb második világháborús lövölde

2016-12-12 21:10:22

Bejelentették az Enlisted-et, ami egy második világháborús, csapat-alapú lövölde és rengeteg egyebet is közöltek vele kapcsolatosan.


 

A játékot az idén alakult Darkflow Software fejleszti és számos, valós történelmi eseményeken alapuló kampányt tartalmaz majd. Az első két fejezet a moszkvai és normandiai ütközetet dolgozza fel. A hetekig-hónapokig tartó ütközeteket úgy szeretnék megalkotni, hogy valóban az ott történteket tükrözzék valódi személyekkel és fegyverekkel. Elárulták, a Gaijin Dagor motorján alapszik az egész játék, támogatja az akár 100 fős meccseket és teljes mértékben rombolható környezetet kínál. Hozzátették, a rajongók döntése alapján lett FPS, mi több, a továbbiakban is beleszólásuk lesz, milyen játékmódokat, történeteket alkossanak és mely platformokat támogassák a PC után.

Mindez természetesen a támogatás mértékétől is függ: a 250 ezer dollár elérésekor készül az afrikai kampány, 500 ezernél további funkciók és kampány érkezik, az egymilliós álomhatár elérésével pedig a konzolos verziók is megjelennek. A hivatalos oldalon további információkkal gazdagodhattok. Az előrendelők egyébként zárt béta hozzáférésben részesülnek, melyet 2017. második felére terveznek.

vissza