Elképesztő a Marvel’s Spider-Man launch előzetese!

2018-08-15 20:08:00

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a PS!-exkluzív Marvel's Spider Man megjelenéséig, így a Sony is elérkezettnek látta az időt a launch előzetes közzétételéhez. A szóban forgó videóanyag bár mindeösszesen 1 perc hosszúságú, telis-tele van izgalmakkal.

A trailerben szemügyre vehetjük hősünket bevetés közben, ráadásul remek példákkal szemléltetve a mozdulatsorok széles palettáját. Tetőkön ugrál, autókat állít meg, mi több, egy helikopter lezuhanását is megakadályozza (részben legalábbis...). Az előzetes jelentések szerint remek játékról beszélünk, a parkour kidolgozottsága fantasztikus, az ehhez társított helyszín is tökéletesen stimmel, és a harcrendszer ellen sem lehet kifogásunk.

A játékmenet teljesen nyílt világban zajlik majd, a történet pedig saját szálon fut, nem épül rá egyetlen létező filmre vagy képregényre sem. Érdekesség, hogy lehetőségünk lesz MJ-ként is porondra lépni egy küldetés erejéig. E sztoriban egy nyomozó újságírót alakít, a misszió keretein belül pedig közte és Peter között váltogathatunk, hogy végül pontot tehessünk az ügy végére.

A Marvel's Spider Man szeptember 7-én jelenik meg kizárólag PlayStation 4-re. Az előrendelői ajándékok körét ékesítik extra skill pontok, a Spidey Suit Pack, de kiadások terén sem egy szereplős a felhozatal. A legjobb az egészben, hogy akár egy Pókember témájú konzollal is megvásárolhatjuk.

vissza