Elex - egyre szemrevalóbb a Piranha Bytes RPG-je

2017-06-26 20:41:29

Amellett, hogy felemelő, kellően erőszakos is! És előbbit szó szerint tessék érteni...


 

A Piranha Bytes nemrég bemutatott, októberben megjelenő RPG-je nem csak hogy szemrevaló, de a régi időket is képes felidézni. A Gothic széria rajongóinak egyenesen kötelező, a többiek pedig majd eldöntik, mit is várnak az Elex-től. Amellett, hogy megkapjuk a hőn szeretett közelharcot karddal és pajzzsal, íjászkodhatunk is, de a shotgun és más lőfegyverek is helyet kapnak a projektben.

Midndemellett a meglehetősen jól felépített poszt-apokaliptikus esztétika is vonzónak tűnik, bár egyelőre nem tudjuk, ő lehet-e a PC-s Horizon: Zero Dawn. Akárhogy is, a rengeteg varázslat és más fantasy elemek vegyítése napjaink és a jövő technikáival elég szemrevaló. Mindezt tetőzi a jetpack szerepe, mely bizonyára rengeteg dolgot megkönnyít majd a játékmenet során.

Annak ellenére, hogy a Gothic és Risen szériák hatalmas rajongója vagyok, egyelőre nem tisztáztam magamban, mit is várok az Elex-től, mely meglepő módon ennyi tudnivaló után sincs túlságosan elterjedve a köztudatban. Október 17-én mindenre fény derül!

vissza
Legolvasottabb cikkek