Eddig tartott – sebesülés és burok nélkül végigjátszották a Mortal Shellt

2020-09-01 18:19:00

A Mortal Shell megjelenésekor ismét felrobbant az internet, elvégre a Sekiro: Shadows Die Twice (mely egyébként nemsokára új tartalmakkal bővül) után újra egy ígéretes soulslike projekttel lepték meg a közönséget. Címéből is adódóan a játék részét képezik a különféle burkok, melyek egyfajta osztályként vállalnak szerepet: mindenki megtalálja a maga stílusához legmegfelelőbb shellt, majd kezdődhet a fejlesztés. Egy Esoterickk nevű youtuber azonban fittyet hányva erre nekilátott minden ilyesfajta felszerelés nélkül a kalandnak, és legyőzőtt mindenkit anélkül, hogy bármiféle sebesülést szerzett volna.

Most akkor Immortal Shell, vagy sima Mortal legyen a játék címe? Valószínűleg mostanában egyikre sem keresztelik át, elvégre ez az első (legalábbis bizonyítottan), és feltételezhetüen még jó ideig az utolsó ilyen eset. Tekintve, hogy páncél nélkül bármelyik bosstól egy ütés is elég a halálhoz, nem semmi teljesítményről beszélünk.

A srác a videó leírásában megjegyzi, nem igazán érti, mi a különbség a shell nélküli, és az Obsidian Shell között, hiszen ugyanúgy működnek. Utóbbi egy nehézségi fokozatként is felfogható, mely egyrészt haszontalan, másrészt elveszi a képességet, hogy más burkok közül válogathassunk. Hozzátette, könnyebb menet volt, mint az első végigjátszás, hiszen itt az állóképesség jóval több, mint a kezdetekkor, és a képességhasználat is gyorsabban épül fel. 

Aki esetleg nem próbálta még a játékot, mindenképp fusson vele egy kört, kellően nehéz, titokzatos, és a hangulata is elképesztő!

vissza
Legolvasottabb cikkek