Deep Rock Galactic – megvan a 2021-es ütemterv, érkezik az eddigi legnagyobb frissítés is

2021-03-01 18:45:00

A Deep Rock Galactic immáron több, mint három éves, de népszerűsége nemhogy csökkenne, egyre csak nő. A kooperatív, bányászattal egybekötött lövölde napjaink egyik legsikeresebb projektjének mondható, így várható volt, hogy a fejlesztők nem hagynak fel a tartalomgyártással. 2021-ben is folyamatosan érkeznek a bővítések, ráadásul az eddigi legnagyobb frissítés is láthatáron belül van már.

Az idei első update a Bits N' Pieces nevet viseli, és áprilisban érkezik. Elhozza többek között modding támogatást, bár e kiadásban valószínűleg még nem szerepel majd a Steam Workshop integráció. Ezen felül finomítanak a fegyvereken, illetve az irányításon is variálnak egy keveset.

A második, egyelőre csak Update 35 kódnéven futó frissítés a fejlesztők elmondása szerint az eddigi legnagyobb szabású bővítés lesz a játék történelmében. Ez egy új küldetéstípust, fegyvereket, illetve ezekhez tartozó overlockokat hoz majd, de kozmetikumok hozzáadása, és a felhasználói felület átszabása sem marad el. További információkért látogassatok el a deeprockgalactic.com-ra!

vissza
Legolvasottabb cikkek