Dead Rising 4 - testrészek sülnek a legújabb videóban

2016-11-28 21:33:58

Megérkezett a Dead Rising 4 ünnepi hangulatú a videója, a szokásos „kisült-e már a kalácsom” helyett azonban ezúttal testrészek sülnek ropogósra.


 

A Microsoft egy új videóanyaggal állt elő a Dead Rising 4 kapcsán, ám sajnos játékmenetnek nyoma sincs benne... Érdemes azonban megjegyezni, hogy ha valaki ünnepi hangulatra vágyik egy égő kandalló mellett és van 21 perce, végignézheti, hogyan sül meg pár testrész a jól felfűtött karácsonyi hangulatban. A képsorokban néha egy rejtélyes alak is feltűnik egy Lucille-ra hajazó baseball ütővel, a különbség viszont az, hogy jelen esetben karácsonyi égőkkel van körbetekerve a sporteszköz.

Igen, ez egy elég furcsa videó, mindenesetre csak még jobban alátámasztja a tényt, hogy rengeteg köze lesz ezen epizódnak az ünnepekhez, akár az eddig látott jeleneteket, akár az E3 előzetesben felcsendülő Jingle Bell Rock-ot tekintve. A Dead Rising 4 december 6-án debütál PC-n (Windows Store) és Xbox One-on, a PlayStation 4 és Steam verziókról pedig gyelőre nincs hír, már ha egyáltalán tervezik őket kiadni a jövőben.

vissza