Csökkent a Lords of the Fallen 2 fejlesztőcsapatának hatásköre

2017-07-05 20:19:32

Ez egyáltalán nem jó a Souls-like szekvencia jövőjét tekintve!


 

A Lords of the Fallen 2 még 2014-ben került bejelentésre, nem sokkal a széria első részének kiadása után. Mint általában, a folytatásnak sokkal ambiciózusabbnak kell lennie elődjéhez képest, a legújabb jelentések szerint azonban a helyzet rosszabb, mint gondolnánk.

Mint kiderült, a CI Games munkatársa, Tomasz Gop, aki egyébként már az első részen is dolgozott, de az új munkálatokból is jócskán kivette részét, elhagyta a stúdiót. Elmondása szerint a csapat létszáma, a hatály, ezzel együtt pedig a költségvetés és az üzleti megközelítés is csökkent. MAjdnem két éve dolgozott a folytatáson, ám az még mindig nem lépett tovább a koncepciós stádiumból. Hiába adott bele mindent, a fejlesztés nem haladt.

Felidézte a múlt heti eseményeket is, mikor is közölték, hogy a Sniper Ghost Warrior 3 túlságosan is ambiciózus volt a csapat méretéhez képest. Nagyon úgy fest, hogy a Lords of the Fallen 2-vel is ez a helyzet. A fejlődés lelassulásának oka talán pont e nagy dobásra (Sniper GW3) való összpontosítás volt. Nem titok, hogy sokminden nem a terv szerint haladt, beleértve az eladási statisztikákat is...

Tomasz mindezt az Eurogamer-nek mondta el, aki egyébként Marek Tyminski-t is felkereste, a stúdió egy másik emberét. Nyilatkozata szerint bár a CI Games nem kíván versenyezni a blockbuster vonalon, a fejlesztések középpontjában a minőség foglal helyet a saját maguk által megvalósítható határokon belül.

vissza