Conan Chop Chop – februárban megjelenés

2019-12-19 19:02:00

A Conan Chop Chop egyik legnagyobb érdekessége, hogy eredetileg április elsejei tréfának szánták, ám később, a 2019-es PC Gaming Shown végül bejelentésre került. Sokáig nem hallatott magáról, és a róla szóló első hír is a késleltetése volt. 

Nemrég azonban megjelent egy előzetes, melyben az egyelőre véglegesnek szánt megjelenési dátum is feltűnt. Eszerint 2020 februárjának 25. napján vethetjük bele magunkat a kooperatív kalandokba. A kiadó által csak rogueliteként emlegetett cím egyébként legfeljebb négy játékost támogat, azonban ezt lehetőség szerint online, de helyben is megvalósíthatjuk.

A 2D megjelenés egyébként kicsit hajaz az Enter the Gungeonre, vagy a Nuclear Thronera, de lehet, hogy egyeseknek a karakterek felépítéséből a méltán népszerű Cyanide & Happiness ugrik be elsőre. Akárhogy is, hiába a remek színvilág, vagy a tiszta vonalak, ez talán az utolsó megvalósítás, amire egy Conan, a barbár játéktól számítanánk. A Steam-oldalra belépve további információkkal gazdagodhattok a projekt kapcsán.

vissza
Legolvasottabb cikkek