Chris Redfield visszatér a Resident Evil 7 új DLC-jében

2017-02-26 15:49:55

Visszatér egy ikonikus szereplő, bár törekvései egyelőre ismeretlenek.


 

A Resident Evil 7. epizódjának, illetve az azóta megjelent két DLC végigvitele után a horrort szerető részünk már-már üresnek érzi életét, így most örülünk, hogy új hírek kerültek napvilágra a következő expanzió kapcsán. A Banned Footage Vol.1 és Vol. 2 bár rátett az alapjátékra, nem nyújtott túl sokat. A Not a Hero névre keresztelt ingyenes bővítés megjelenése a tavasszal esedékes.

A korábbi híresztelésekhez híven új főhőssel folytatódik az alapjáték sztorija. Egy Redfield nevű emberkéről is keringtek pletykák az elmúlt időben, most pedig hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a szóban forgó karakter az 1., az 5. és 6. epizód sztárja, Chris Redfield. Az egyelőre nem világos, hogy milyen szerepet tölt majd be.

VIGYÁZAT, A TWEET UTÁN SPOILER KÖVETKEZIK!

A játékosok oldaláról már felütötte pár sztori a fejét, ugyanis mikor Eveline végső formáját is sikerül legyőznünk, Ethan Winters egy Redfield nevű zsoldos által menekül meg. Feltételezéseik szerint ő a jól ismert Chris, azonban ahogy a kamera forog tovább, egy csapat Umbrella logoval díszített egyenruhás katona bukkan fel, kik köztudottan az ő legnagyobb ellenségei.

vissza