Brutális játék és konzol akciók lesznek fekete pénteken

2016-11-12 09:43:02

Itthon is kezd hagyománnyá érni a leértékelések napja, azaz a Fekete Péntek. A hazairól is be fogunk számolni, de nézzük meg, hogy a nyugati üzletek milyen akciókkal készülnek, mert ez valami nagyon durva lesz...


 

Szép lassan kis hazánk kereskedői is egyre komolyabb akciókkal szerzik meg a pénzköltő vásárlókat Fekete Péntek napján. Azért az árak koránt sem olyan nyomottak, mint nyugati kollégáiknál, most nézzük meg milyen szerencsések azok, akik Best Buy vagy Walmart mellett laknak.

Best Buy: a neves bolthálózat rengeteg elektronikai cikk árát megfelezi idén is, természetesen nem fukarkodnak a játékok árainak átfirkálásával sem. Információk szerint 2016-os programok árát letolják egységes 25 dollárra. Ez pedig azt jelenti, hogy 7 ezer forintért szerezhetik be a mázlisták a legújabb játékokat.

black-friday-2015_7

Walmart: Sam Walton gigahálózata szokásukhoz híven felhalmozták a legmenőbb termékeket raktárukban és várják a több millió vásárló hadakat üzleteikben azon a bizonyos pénteken. Azt csiripelik a madarak, hogy az előző generáció konzoljait 35 ezer forintért, míg az újakat egy játékkal egybe csomagolva olyan 80 ezer forintért vihetik majd haza a vásárlók.

Hamarosan jelentkezünk a hazai boltok akcióival is, addig gyűjtsétek a pénzeteket, mert ez durva menet lesz.

vissza
Legolvasottabb cikkek