Brutális Black Friday akciók vannak készülőben!

2016-11-20 16:58:28

Napok választanak már csak el a fekete péntektől, a boltok pedig jobbnál jobb akciókkal rukkolnak elő! Íme, még egy pár!


 

Írtunk már róla, hogy a Walmart elég brutális konzol-akciókkal rukkol elő az alkalomra, de erre azért nem számítottunk. Mint tudhatjuk a nemrég megjelent One S önmagában 350 dolláros áron megy az Egyesült Államokban, ám e jeles napon ennél 50-nel olcsóbban, mindössze 300 dollárért juthatunk hozzá a konzolhoz egy plusz kontrollerel és a Battlefield 1-gyel vagy a Gears of War 4-gyel együtt. Ráadásképp, ha 5 dollárt még rászánunk, egy Armed Forces speciális karral gazdagodunk.

black-friday-walmart

Természetesen az akcióban több, kisebb kereskedés is részt vesz. Innen érdemes még kiemelni a Dell-t, aki 250 dollárért kínálja az 500 GB-os Xbox One S Battlefield 1 bundle-jét egy ajándék Gears of War 4-gyel és extra kontrollerrel. Mindezek és a BestBuy mellett érdemes lehet még a Costco, a Sam's Club, a GameStop, a Kohl's, a Target és a Toys R Us weboldalát is, hiszen itt is remek akciók várnak rátok

vissza