Bloodhunt – battle royale játék a Vampire: The Masquerade univerzumában

2021-06-11 18:30:00

Mi lenne, ha vámpír lennél, és a saját fajtád ellen kellene túlélned egy éjszakát? – Bennem ez a kérdés fogalmazódott meg, mikor megláttam a Sharkmob legújabb bejelentését, a Bloodhuntot. A sötét, és intenzív battle royale kalandhoz egyébként egy akciódús előzetes is érkezett, és az egész projekt a Vampire: The Masquerade univerzumában foglal helyet. A tervek szerint még idén megjelenik a cím, egyelőre csak PC-re. 

Egy biztos, a zárt béta július 2-án rajtol, így viszonylag hamar választ kaphatunk a fenti kérdésre... A videó alapján egyébként a Bloodhunt egy elég izgalmas, harmadik személyű nézetes BR-kalandnak tűnik, mkelyet leginkább a köré épített környezet tesz egyedivé. Helyszínünk Prága, ahol köztudott, hogy évszázadok óta élnek és fejlődnek a vámpírok, most azonban egy árulás nagy port kavart a szekták között, és elég kiszolgáltatott a helyzet, főleg a The Entity névre keresztelt társaságot illetően. 

Fredrik Rundqvis elmondása alapján a stúdió már a megalakulás óta dolgozik a Bloodhunton, és most, hogy végre bejelenthették, közelebb érzik magukat a célhoz, hogy egy igen egyedi, élménnyel szolgáljanak a műfaj rajongói számára. A megjelenés egyébként az idei év végére van ütemezve, és a Steamen belül lesz elérhető a játék. 

vissza
Legolvasottabb cikkek