Biomutant – 9 percnyi játékmenet érkezett

2020-06-25 18:56:00

Az elmúlt időszakban meglehetősen keveset hallottunk a Biomutant felől. A legutóbbi állásjelentés a fejlesztők felől februárban érkezett, mikor is biztosítottak mindenkit, hogy a projekt él és virul, nincs ok az aggodalomra. Bár a megjelenési dátum eredetileg még a tavalyi évre volt belőve, akkor halasztották, azóta viszont nincs hír az új jeles napról. 

Az Experiment 101 most egy játékmenet videóval jelentkezett, melyben 9 percbe próbálták besűríteni az egész játékot. Akciójelenetekben sincs hiány, de a bossharc, a nyílt világ felfedezése, a repülés, a lovaglás és a karakterbemutatók is helyet kaptak. A legnagyobb dilemmám jelenleg, hogy szó szerint annyi minden történik e majd' 10 perces anyagban, hogy azt sem tudom, hova kapjam a fejem... Szerencsére a fejlesztők egy valamivel hosszabb intertjút is feltöltöttek a Summer of Gaming keretein belül, mely fényt derít a részletekre.

A gameplayen látható kis fickók összesen hat törzsbe sorolhatók, mindegyikük egyedi genetikai adottságokkal bír, továbbá esztétikai eltérés is tapasztalható. A részletes karakterfejlesztésben az igazi fordulatot a mutációk adják, majd az osztálky kiválasztása következik. E ponton kerül meghatározásra a a kezdő felszerelés, a harcstílus, és a különféle felszerelések. 

Miután becsöppenünk a látszóülag haldokló, mégis élénk világba, tátva marad a szánk... A haladás földön, víz alatt, de levegőben is lehetséges, a világ átszelésére pedig négy út áll rendelkezésünkre, mindegyik végén egy bossal, aki szintén megmutatkozik a fenti videón. Gyakori szerepet kapnak a különféle járművek is, mint a repülőgép, vagy a tengeralattjáró. 

Összességében tehát rengeteg információt öntöttek a nyakunkba, megjelenési dátummal azonban még mindig nem álltak elő, szóval miután beteltünk a látvánnyal, folytatódik a várakozás.

vissza
Legolvasottabb cikkek