Bemutatkozott a Star Wars Jedi: Survivor

2022-05-27 23:45:00

A Star Wars Celebration részeként bemutatták a Star Wars Jedi: Survivor első kedvcsinálóját. A Respawn kritikusok által is elismert Star Wars-játékának folytatását, amely a tervek szerint 2023-ban jelenik meg.

A rövid, cinematic trailerben Cal Kestist láthatjuk a Fallen Order eseményei után, ahogy még mindig menekül a Birodalom elől. Bár a trailer kevés cselekményt tartalmaz, de bőven van benne Star Wars, új inkvizítorokkal és új rejtélyekkel. Érdekes módon Cal, aki az előző játékban szövetségesekből álló családot szerzett, teljesen egyedül van. A fénykardja pedig, amelynek újjáépítésével annyi időt töltött, úgy tűnik, a Birodalom kezébe kerül. Lényegében Cal rossz helyzetben van a Jedi: Survivor elején.

A Respawn következő Star Wars akció-RPG-je kizárólag következő generációs platformokra, azaz PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re jelenik meg. Az EA egy ideje egyre jobban távolodik az előző generációtól, így ez nem is olyan meglepő. Az előzetes azon Star Wars Celebration alatt mutatkozott be, ahol olyan közelgő Star Wars-sorozatok is bemutatásra kerültek, mint például az Andor és az A Mandalóri 3. évada.

vissza