Bejelentették a World of Warcraft: Shadowlands-et is

2019-11-02 10:05:00

Hónapok óta pletykálkodott már az internet népe az új World of Warcraft kiegészítőről, az este folyamán pedig szinte minden pusmogás igaznak bizonyult. Bejelentették a Shadowlands-et, mely lezárja a háborút Azerothban, hogy a két fél egyesülve szembeszálljon egy sokkal nagyobb fenyegetéssel: a Régi Istenek, és a Void Lordok. A sztorihoz természetesen egy ütős előzetes is dukál, melyben Sylvanas ezúttal kicsit messzire megy... Mikor azt hinnénk, csak leváltani készül Bolvart, a koronával megnyitja az élők és holtak világa közti átjárót.

A Shadowlands több zónát is hoz magával, de új dungeonök és raidek is érkeznek. Kulcsfontosságú szerepet kap majd a szövetség megválasztása, melyek olyan új frakciókat vonultatnak fel, mint pl. a Valkűrök. Nem csak a cinematic előzetest kaptuk a bejelentés mellé, egy, az új dolgokat felvonultató gameplay trailert is, melynek legérdekesebb néhány másodperce a vége: a történelem során először vethetünk egy pillantást egy Void Lordra, a Régi Istenek bábmestereinek egyikére.

Az előrendelés már él, három kiadás közül választhatunk: Epic, Heroic, vagy Base. Ezek árait, illetve tartalmát részletesen böngészhetitek a hivatalos honlapon. A megjelenés valamikor 2020 folyamán esedékes.

vissza
Legolvasottabb cikkek