Battlefield 1 - új játékmód és dögcédula az ünnepekre

2016-12-21 23:41:28

Az ünnepi hangulatot már szinte mindenhol megalapozták, ha nem is téli feelinggel, de legalább ajándékozással. Miért pont a Battlefield 1 képezne kivételt?


 

A mai napon elrajtolt a Battlefield 1 ünnepi eventje, melynek keretében egy új custom game mode-ot, a Blind Delivery-t kaptuk. Lényege ugyanaz, mint a War Pigeons-nek, ám a minitérkép megszűnik létezni és fegyvertéren is korlátozásokba esünk. Továbbá az esemény időtartama alatt aki bejelentkezik a játékba, a Truce dögcédulával gazdagodik. Ez pontosan december 22. és 29. közötti intervallumot jelent. A Distinguished SchnucK és a Legendary Desert Gold vehicle skin is bekerült a battlepack-ek közé. Végül, december 23-án mindenki egy ingyenes battlepack-et kap, a prémiumosok pedig két Superior Battlepack-ket tudhatnak magukénak. További részleteket az eseményről a hivatalos weboldalon találtok!

battlefield-1

Érdekesség, hogy az eseményre valóban sor került 1914-ben, mikor a német és brit csapatok egy nem hivatalos tűzszünetet kötöttek az ünnepek időtartama alatt. Eközben közös temetéseken és más ceremóniákon is részt vettek, ételt és ajándékokat cseréltek, illetve fociztak! Ez a háború legmaradandóbb képei közé tartozik, ám sajnos a vérontásnak nem szakadt vége.

vissza