Battlefield 1 : They Shall Not Pass - részletek

2017-01-24 21:10:26

A DICE ígéreteihez híven megosztotta a részleteket az első DLC kapcsán.


 

Az elmúlt hét végén egy rövidke teaser mellett közölte a DICE, hogy a They Shall Not Pass részletei a következő (tehát ezen) héten kerülnek nyilvánosságra. Ígéretét be is tartotta, mi több, kapásból az első nap megérkeztek a tudnivalók az első fizetős expanzióról. Jöhetnek az új térképek, fegyverek, módok, mi egyéb...

battlefield 1

Talán a legfontosabb, hogy a DLC összesen négy pályával gazdagítja az alapjátékot: Verdun Heights, Fort Vaux, Soissons és Rupture. A francia hadtest ezzel belép a háborúba és a Frontlines nevű új módot is magával hozza, melyet talán a Conquest és a Rush kombójaként tudnánk a legjobban leírni. Mindkét csapat egy zászlóért harcol, a cél elérése után pedig irány a következő! Az ellenség HQ-jának elfoglalása után egy üzenet megírása és elküldése a feladat, melyet természetesen az enemy próbál megakadályozni.

Új járműként a Char 2C tankot köszönthetjük mely az új Behemoth szerepét fogja betölteni, emellett pedig az St. Chamond is bekerül a játékba. A Trench Raider nevű elit osztály is a bővítés részét képezi: egy közelharc-orientált szekció ún. Raider Club-bal és egy hatalmas gránátarzenállal. Fegyvertárunkat a Siege Howitzer is gazdagítja, mely tökéletesen alkalmas a gyalogos tömegek oszlatására.

battlefield 1

A They Shall Not Pass egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de egyes pletykák szerint márciusnál tovább nem kell várnunk. A prémium tagok, ahogy az összes többi DLC-t, ezt is két héttel előbb játszhatják, mint a többiek. A hivatalos weboldalon még több képet találtok!

vissza