Battlefield 1 - a korábbi részeket idézi a Winter Update

2017-02-14 20:01:53

Bár lassan vége a télnek, a játékba most érkezett meg a Winter Update, mely a korábbi részeket idéző funkciókat (is) hozott.


 

Megérkezett a Battlefield 1 következő nagy frissítése, a Winter Update. Egy, a korábbi részeket idéző funkció lett a szalagok megszerzése. Ezeket in-game feladatok és különféle ƒ„manőverek” teljesítésével szerezhetjük meg. A blogbejegyzés szerint összesen 20 ilyen jutalmat zsebelhetünk be, melyek mindegyikével plusz 300 XP-re vagyunk jogosultak. A feladványok úgy vannak kitalálva, hogy azokkal a csapatmunkát erősítsük, illetve, hogy minden kaszt a feladatkörének megfelelő tevékenységet lássa el (pl. legjobb orvos, stb.).

A maximum Class Rank 50-re emelkedett, mely csak jobban motiválja a játékosokat, hogy a cél felé segítség csapatukat és több Battlepack-et zsebeljenek be. Az utolsó szint elérésekor kártyákat kapunk, de úton afelé a dögcédulákat is tovább gyűjthetjük. Az adminok az in-game UI-n keresztül rúghatják ki a játékosokat, de akár banhammer-rel is illethetik őket a szabályok be nem tartásáért.

battlefield 1

Szintén új funkció ezen epizódban, hogy mérkőzések után lehetőség adódik a következő pálya kiválasztására. Minden esetben két alternatíva lehetséges, ezen felül pedig a random map is beszáll a buliba. Értelemszerűen a legtöbb szavazatot kapó menüponté a nyereség. Mindez az end of round képernyő közben történik, azonban a körök közt eltelt idő nem hosszabbodik. A frissítés teljes kínálatáért és a javítások listájáért látogassatok el a hivatalos weboldalra!

vissza