Az új CoD: MW igazolja hiányzásunkat a munkahelyünkön

2019-10-26 10:03:00

Bár alig egy napja, hogy megjelent az új Call of Duty, már most rengeteg játékossal büszkélkedhet. Hatalmas várakozás előzte meg az október 25-ét, sokak bánatára azonban e pénteki nap egy átlagos munkanapként szerepelt a naptárban. Akinél az előtöltés nem volt opció, úgyis hétvége lett, mire minden fájlt a gépén tudhatott, elvégre több, mint 110 GB-ról beszélünk, de van, aki már az első percektől fogva belevetette magát a háborúba. Akárhogy is, ha így folytatja, rengeteg sokáig fentmaradós estét eredményez még az új Modern Warfare, és ennek kapcsán a fejlesztők előálltak egy igazolással.

Ezen irat felmenti a munkavállalókat a kötelességeik alól, a munkáltatókat pedig arra ösztönzi, hogy ne zavarják őket. Távollétünk körülményei természetesen szigorúan bizalmasak, nemzetközi jellegűek. Bár a Modern Warfare vízjel, illetve Connor O'Duty aláírása miatt az egész veszít a hangsúlyból, egy próbát megér a dolog.

Természetesen az internet népét sem riszatotta vissza semmi, hogy megkséreljék benyújtani e kérelmet a munkáltató felé. Hatalmas meglepetésünkre a "fake as sh*t" és hasonló reakciókat eredményezett ahelyett, hogy faggatás nélkül elfogadták volna. Az ilyen tweetek többsége sajnos már a múlté, így konkrét példával nem szolgálhatunk, de mindenki képzelje csak bele magát a szituációba!

vissza