Az MSI bemutatja az új GS75 Stealth és Full Gaming Laptop termékcsaládot

2019-01-10 12:40:00

2019. január 10., Tajpej, Tajvan - Mi az innováció kimagasló szerepe a játékokban? A „The Game Just Got Real.”, - az MSI figyelemre méltó innovációkat és valósághű játékélményre törekszik a gamerek számára világszerte. Az MSI izgalmas újdonságokat jelentett be Las Vegasban, a CES 2019 kiállításon: az új gamer laptopok már a legújabb NVIDIA® GeForce RTX™ grafikus vezérlővel rendelkeznek. A vadonatúj 17,3”-os GS75 Stealth stílusos megjelenésével a stand ékköve lett: homokfúvott, fekete színű, elegáns arany díszítéssel. A GS65 Stealth, a 15,6 hüvelykes, nagy teljesítményű és ultra-hordozható kialakítású laptop, CES Innovációs Díjat kapott.

Érezd az új realisztikus játékokat az NVIDIA® GeForce RTX™ termékekkel 

A valós idejű ray tracing (sugárkövetés) és AI-alapú játékélmény, az NVIDIA® GeForce RTX™ vezérlő a laptop grafikájának határait tolja el. Ez a nagy teljesítményű grafika kiemeli a játékot a képernyőből, lehetővé téve a valósághű élményét. A teljesítmény növelése mellett az új GeForce RTX™ túlmutat a hagyományos renderelési technikákon, hogy szebb fényviszonyokat nyújtson részletesebb árnyékokkal, tükröződéssel és textúrával. Az új grafikus kártyák funkcióinak teljes kihasználása érdekében az MSI továbbfejlesztette az exkluzív Cooler Boost kialakítását, hatékonyan csökkentve az üzemi hőmérsékletet. 

GS75 Stealth

A világ első vékony és könnyű játékgépe GeForce RTX™ 2080 grafikával 

Igazi fenevad a kompakt, négy oldalon végigfutó keret alatt. Az ultra-vékony és ultra-könnyű gamer laptop közvetlen rokona, a GS75 erőteljesebb teljesítményt nyújt a karcsú, vékony házban. A legmodernebb GeForce RTX™ 2080 grafikával ellátott fenevad lenyűgözően élethű grafikát nyújt a meglepően könnyű, 2,2 kg-os és 18,95 mm vastag méretben, melyek akár 60% -kal kisebbek, mint a szokásos 17”-es laptopok. Ezenkívül a GS75 17,3 hüvelykes, 144 Hz-es IPS kijelzővel rendelkezik, amely széles betekintést nyújt a játékosoknak. Az aranyozott pántok és az alumínium ötvözet mind a merevséget, mind pedig az esztétikát növeli. Egy másik lenyűgöző jellemzője az extra nagy érintőpad, amely selymes, sima üvegfelülettel rendelkezik, ennek köszönhetően jelentősen javítja a válaszadást és a pontosságot. Az első passzív radiátorral rendelkezik a laptop hangszórók esetében, a GS75 lenyűgöző basszust biztosít, ami erősebb hanghatásokat biztosít egy jelentősen kisebb méretben. 

És a többi... Az új GT, GE, GL sorozat már készen áll a GeForce RTX™ játékra 

Új gamer felszerelést keresel? Az MSI a legújabb termékeit a különféle játékosoknak ajánlja. A GT Titian zászlóshajó gamer laptop, a legújabb RTX™ GPU és a túlhajtható i9 processzor segítségével a játékosok a gép képességeit nagymértékben kihasználhatják. Ez a szörny nem csak erőteljes, hanem gyorsabb is, mint valaha. A tökéletes teljesítmény érdekében a Cooler Boost Titan nagymértékben csökkenti az üzemi hőmérsékletet, hogy a teljesítményt a szélsőséges körülmények között is leadja. A 4K UHD kijelzővel a GT Titan lenyűgöző, élethű részleteket kínál a gaming képernyőn. A GT Titan és a kimagasló teljesítménye tökéletes választás a desktopok helyett. 
Az egyedülálló esztétika és az agresszív design tökéletes összhangja a nagy teljesítmény mellett. A GE63 Raider fénybe borítja a csatateret az RGB világítással, amely a fedlapon és a billentyűzeten is helyett kapott. Ezzel párhuzamosan a GE75 Raider 3D Dragon logóval, eloxált vörös gyémántvágással rendelkezik. Az MSI exkluzív Cooler Boost 5 hidegen tartja a legújabb GPU-t és CPU-t az optimális teljesítményért. A GE Raider bemutatja a legjobb játékélményt a lelkes játékosoknak, akik a legújabb játékokra vágynak. 

Egy elérhetőbb eszközt keresel, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a teljesítmény terén? Az új GeForce RTX™ grafikával a GL termékcsalád erősebb és gyorsabb, mint valaha. A Dynaudio Giant hangszórói lehetővé teszik a játékosok számára, hogy lélegzetelállító hangélményben legyen részük. Mind a 15,6”, mind a 17,3” modellek 120 Hz-es kijelzővel kaphatók. A GL sorozat minden fontos eszközt tartalmazz a legnagyobb durranáshoz. 

A CES-en bemutatott exkluzív interaktív játéktechnológia

A legjobb játékélményért az MSI új, következő generációs interaktív funkciókat fejleszt. Az Ubisoft-szal együttműködve az MSI bemutatta az RGB világítást a legújabb Assassin's Creed Odyssey játékhoz. A fény-show mellett az érintőpad alatti tapintásos, rezgés visszacsatolást is generál a játékban bekövetkező események alapján, így például lövések esetében, ami nagyban növeli az élményt. Az MSI laptopok az Intel®WiFi-6 AX200 (Gig+) vannak felszerelve. 

vissza