Az IKEA és az ASUS ROG új gaming bútorsorozaton dolgozik

2020-09-14 17:53:00

Napjainkban a gaming bútorok és egyéb felszerelések egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a játékosok körében, még ha áruk sokszor nem is a legkedvezőbb, főleg, ha RGB-variánst szeretnénk beszerezni. Bár sokaknak nem jönnek be a versenyautók üléseiről mintázott székek, vagy a csilli-villi kiegészítők, nemsokára új vonal jelenik meg a piacon.

Az IKEA összefogott az ASUS Republic of Gamers részlegével egy megfizethető gaming bútorsorozat megalkotása apropóján. A svéd cég a lakberendezési ismereteit kívánja ötvözni a ROG szakértelmével egy kivételes játékélmény létrehozása érdekében. – áll a sajtóközleményben. Bár egyelőre nincs túl sok információnk ennek kapcsán, tűkön ülve várjuk, mi sülhet ki ebből. Az új termékcsalád mintegy 30 árucikket vonultat fel, a hangsúly pedig a megfizethetőségen és az ergonómián van, ami valljuk be, nem áll messze az IKEA-tól.

Kris Huang, az Asus Gaming Gear vezérigazgatója hozzátette, szerinte a játékosok mindig is arról álmodtak, hogy saját otthonuk kényelmében építség ki azt a teret, melyre mindig is vágytak, és ezen együttműködés egy olyan dolog, mely az ilyen emberek álmát váltja majd valóra. A megjelenésről egyelőre annyit, hogy 2021 elején rajtol Kínában, majd fokozatosan terjed el további régiókban.

vissza
Legolvasottabb cikkek