Az ASRock a VGA-k felé kacsingat - Sapphire partnerség

2017-04-25 22:05:27

Már régóta pletyka tárgya, hogy az ASRock a VGA gyártás felé is kacsingat.


 

A vezető alaplapgyártó, az ASRock örömmel jelenti be, hogy a legújabb AMD Ryzen 5 processzorokat is támogatják, így a Taichi, a Fatal1ty Gaming és a PRO sorozat alaplapjaihoz már elérhetők az UEFI BIOS frissítések. A Taichi, a Fatal1ty Gaming és a PRO sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén telepítsék az UEFI BIOS frissítéseket. A legfrissebb BIOS letölthető az ASRock weboldaláról. További részletekért látogassatok el a hivatalos honlapra.

A PC gamerek az egész világon az ár és a teljesítmény közötti megfelelő egyensúlyt keresik, amikor új eszközöket vásárolnak számítógépükhöz. Az ASRock és a SAPPHIRE már bizonyított, és számos díjat nyert is már e fronton. Hogy erősítsék egymás termékportfólióját, a bejelentették stratégiai együttműködésüket, mellyel a jövőben a játékosok által elvárt teljesítményre és a funkciógazdagságra fókuszálnak. Mind a két vállalat közösen figyel rá, hogy nagy teljesítményű alaplapokat, processzorokat és grafikus kártyákat fejlesszenek a piac elvárásainak megfelelően, miközben azokat kiváló ár/érték aránnyal kínálják.

asrock shappire

„Nagyon örülünk a SAPPHIRE stratégiai partnerségének, hogy az alaplapokhoz csúcstechnológiát biztosíthatunk.” – nyilatkozta James Lee, az ASRock értékesítési és marketing osztályának alelnöke. " Ez a partnerség ésszerű megoldást kínál az ügyfelek számára a PC-teljesítményének növelése érdekében.” – tette hozzá.

„Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk számára kiemelkedő felhasználói élményt nyújtsunk." - nyilatkozta Adrian Thompson, a SAPPHIRE marketing vezetője, valamint hozzátette: „Ez a partnerség az ASRock-os kollégáinkkal megerősíti azon versenyelőnyünket, hogy ügyfeleink számára gyors és izgalmas eszközöket tudunk gyártani.”

vissza