Az ADATA bemutatta az SC680 külső SSD meghajtót

2019-09-20 12:18:00

2019. szeptember 20., Tajpej, Tajvan – Az ADATA® Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bemutatta az ADATA SC680 külső SSD meghajtót.  Az SSD stílusos és kompakt formatervezéssel rendelkezik az egyszerű hordozhatóság érdekében és kihasználja az USB 3.2 Gen 2 interfész előnyeit a gyors olvasási és írási sebesség biztosításához.

Könnyű és gyors

A könnyű súlyának (35 g) és vékony kialakításának (10 mm vastag) köszönhetően az SC680 könnyedén hordozható akár a hátsó zsebünkben, vagy táskánkban egyaránt. Az USB 3.2 Gen 2 csatlakozásnak hála pedig kifejezetten gyors, akár 530 MB/s olvasási és 460MB/s írási sebesség biztosítására is alkalmas, így a külső merevlemezekhez képest akár 6,6-szor[i] nagyobb sebességet is kínálhat. A teljesítmény nem csak a fájlmozgatás számára jelent kifejezetten nagy előnyt a felhasználók számára, hanem a játékok is gyorsabban fognak betölteni. Ezenfelül ütésálló szerkezettel, halk működéssel és minden eddigi külső SSD-nél alacsonyabb fogyasztással operál.

Széleskörű kompatibilitás, könnyű használhatóság

Az SC680 USB-C (Type-C) csatlakozást használ, melyet a forgatható kivitelének köszönhetően bármilyen irányból csatlakoztathatsz az eszközhöz. Ráadásul kompatibilis Windows, Mac OS és Android rendszerekkel is külön illesztőprogram használata nélkül, ezzel lehetővé téve az eszközfüggetlen használatot. Legyen szó munkáról, vagy egyszerű szórakozásról, az SC680 az USB-C egyszerű és kényelmes használatot biztosít a felhasználók számára.

Az ADATA SC680 rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com címen.

[i] Az eredmény mérése laboratóriumi környezetben egy USB 3.2 Gen 2 támogatással rendelkező PC segítségével történt, UASP driver megléte mellett. A valós teljesítmény konfigurációtól függően eltérő lehet.

vissza