Assassin's Creed Origins - mekkora is lesz a bejárható terület?

2017-07-03 22:14:01

Nagyon úgy tűnik, nem fogunk csalódni a következő részben.


 

A bejárható terület mérete szinte minden játék esetében egy vitatott téma, mely mindkét végletben bélyeget nyomhat a minőségre. Ha túl nagy, ám kevés tartalommal, hamar unalmassá válhat, ha túl kicsi, kötöttnek tűnhet az egész. Ashraf Ismail egy interjú kapcsán elmondta, az Assassin's Creed Origins térképét nehéz összehasonlítani a korábbi projektekkel, hiszen mindegyik más volt, de az bizonyos, hogy nagyobb, mint anno a Black Flag.

Egészen pontosan kifejtette, úgy gondolja, legalább kétszer nagyobb területet járhatunk be, mint 4 évvel ezelőtti kalózkodásunk közepette. Hozzátette azonban, szerinte egyáltalán nem a méret az, ami számít. Igyekeznek minél gazdagabban ellátni tartalommal, így a mellékküldetésekbe is rengeteg munkát fektetnek bele.

Az interjúban továbbá kitértek a modern korban játszódó részletekre is, melyről bár nem árulhatott el semmit, meggyőződése, hogy senki nem fog csalódni. Kiderült, rengeteg testre szabási lehetőség lesz kezünkben, valamint az is, hogy a térkép bár jóformán teljesen nyitott lesz, csak a bevezető szekvencia utáni időszakban.

vissza
Legolvasottabb cikkek