A Youtube és a Facebook szerint is a Battlefront II nyerte az idei E3-at

2017-06-18 21:17:52

A két legnagyobb közösségi oldal statisztikái szerint (is) ő tarolt a legjobban.


 

Nemrég zajlott le a világ legnagyobb videójátékokkal kapcsolatos eseménye, mely körül még mindig hatalmas a vita, mely konferencia, azon belül is melyik játék vitte a prímet. Nos, természetesen mindenkinek megvan erről a saját véleménye, a Synthesio azonban hivatalos statisztikát is készített erről, mely alapján kiderül, hogy a Microsoft bemutatója volt a legnézettebb, a Star Wars Battlefront II pedig az abszolút nyertes.

synthesio e3

Ha ez alapján valaki még mindig kételkedne e statisztikák hitelességében, a Facebook és a Youtube szintén közzétette saját eredményeit, melyek szintén a Battlefront II-re voksolnak. Ezen eredményekbe beletartoznak a hivatalos előzetesek, a teaser videók és a bemutatott gameplayek is. A trailer nem csak ez időszakban, de a valaha feltöltött anyagok közt is remekelt, ugyanis e rövid idő alatt majdnem 8 milliós megtekintésre tett szert. A következő dobogófokot egyébként a Super Mario Odyssey kaparintotta meg 5,5 milliós előzetesek tekintetében, összességében azonban az Assassin's Creed Origins a második.

youtube e3

A Facebook is hasonló statisztikákat prezentált: a DICE lövöldéje közel kétszer annyi megtekintést produkált mint a második helyezett. Ezt követi a FIFA, az Assassin Creed Origins, a God of War, a Spider-Man és a Super Mario Odyssey.

facebook e3

A Star Wars Battlefront II egyébként a konferenciák előtt is hatalmas hypeot kapott, (részben) ennek köszönhetően pedig már az előre kiszivárgott játékmenetet is több millióan megtekintették még törlés előtt. A helyszínen bemutatott, élőben zajló 20 vs. 20 fős mérkőzés pedig abszolút vitte a prímet.

Forrás: Wccftech

vissza
Legolvasottabb cikkek