A The Lord of the Rings Online játékosok is gyászolják Sir Ian Holmot

2020-06-21 11:28:00

Sir Ian Holmot, úgy gondolom, nem kell bemutatnom senkinek. Megannyi filmben nyújtott remek alakíttást, többek között A Gyűrűk Urában is, ahol Zsákos Bilbó szerepét töltötte be. A színészt 88 éves korában, június 19-én érte utól a halál. A hír nem csak a filmipart, de a teljes LOTR rajongói tábort megrázta, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy a The Lord of the Rings Online játékosai is összegyűltek, hogy búcsút vegyenek az öreg hobbittól.

Paying homage to Ian Holm (Bilbo Baggins) - forever in our childhood memories... r.i.p. from r/lotro

Játékosok százai, sőt, néhol ezrei gyűltek össze egy-egy rendezvény keretein belül különféle szervereken. Az Evernighton a Hall of Fire csarnokban több, mint 300-an jelentek meg a játékbeli Bilbo körül, hogy aztán együtt sétáljanak egészen Völgyzugolyig. A Laurelin szerver népe a Megye felé haladva tartott összejövetelt, ahol egyébként tűzjátékot is rendeztek, akár a filmben a jeles 111. születésnapon.

A jelentések szerint megannyi szerveren hasonló megemlékezésekre volt példa, a Belegaer játékosai pl. a Bag End előtt gyülekeztek, zenéltek, és gyászoltak. Az MMO fejlesztője, a Standing Stone Games is teljes mértékben támogatja e fellépéseket. Június 23-ig elérhetővé tették a Baggins' Birthday küldetést, a Spring Festival eseményt pedig június 29-ig hosszabbították meg.

vissza
Legolvasottabb cikkek