A The Evil Within 2 újraírja a pszichológiai horror fogalmát (előzetes)

2017-08-06 20:32:30

Egy fejlesztői naplóval egybekötött előzetessel kerülhetünk most közelebb a főszereplőhöz.


 

Bár már az esemény előtt is szivárogtak információk a játékról, a The Evil Within folytatása magán az eseményen bukkant fel, nem kis port kavarva maga körül. Nem elég, hogy 13-án, pénteken kerül majd megjelenésre, a fejlesztők elmondása alapján elődjéhez képest mintegy megduplázza a pszichológiai horrort a második epizód. Az elvárások nagyok, de az akció, valamint a lassabb tempójú rémület kedvelői sem fognak csalódni.

A játékmenet legfőbb célja, hogy a velünk szembe kerülő horrort legyőzzük, így ritkán kerülünk majd tehetetlen helyzetekbe. A történet ezúttal sokkal személyesebbé válik, közelebb kerülünk Sebastian-hez, ezzel pedig mintegy újabb lökést adva az egész aspektusnak. A körülöttünk lévő valóság új köntösbe bújik, ráadásul Castellanos is rosszabb formában van, mint eddig bármikor. Ezt tükrözi például, hogy öt másodpercnél hosszabb sprintekre nem leszünk képesek.

A The Evil Within 2 október 13-án kerül megjelenésre, úgyhogy még bő két hónap áll rendelkezésünkre, hogy felkészüljünk a borzalmakra.

vissza
Legolvasottabb cikkek