A The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate DLC már elérhető PC-n

2023-03-13 23:30:00

A Scribes of Fate DLC két új négyfős PvE-kazamatát hoz, a Bal Sunnart és a Scrivener's Hallt. Ezekben a kazamatákban a játékosok két egyedi történetet fedeznek fel, amelyek elindítják a nagyobb Árnyék Morrowind felett kalandot, ami az év végén megjelenő Necrom prológus és Necrom fejezet megjelenéséhez vezet. Mindkét kazamata megkísérelhető normál, veterán és nehéz módban, és egyedi jutalmakkal és eredményekkel rendelkeznek, beleértve hat új tárgykészletet, két szörnykészletet és egy sor gyűjthető tárgyat, köztük új külsőt, hangulatjeleket és egyebeket.
További részletek mindkét kazamatáról, a Bal Sunnarról és a Scrivener's Hallról az ESO hivatalos honlapján találhatók.

A kazamata-DLC mellett megjelenik az alapjáték 37-es frissítése. Az új javítócsomag teljesen ingyenes minden ESO-játékosnak, és számos javítást, kiegészítést és fejlesztést ad a játékhoz. Ezek egyike egy vadonatúj kisegítő lehetőség: a Screen Narration, egy új külső megjelenési eszköz, a Hide Shoulders, amelyet a hónap későbbi szakaszában, a Jesters Festival közelgő játékbeli eseményen, valamint a házrendszer életminőséget javító fejlesztésein keresztül szerezhetsz meg. 

Elérheted a The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate DLC-játékcsomagot ESO Plus-tagság segítségével, vagy megveheted 1500 crown fejében a játékbeli Crown Store felületén (a DLC-k között). Ezenkívül a Scribes of Fate Collector’s Bundle is elérhető 4000 crown fejében, hozzáféréssel a DLC-játékcsomaghoz, az Antecedent Scholar’s Guar hátashoz, a Blightlord’s Skeever pethez és öt Crown Experience Scrollhoz.

A The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate DLC-játékcsomag és az alapjáték ingyenes 37-ik frissítése megjelent PC/Mac-re és március 28-án érkezik Xbox és PlayStation konzolokra.

vissza