A QNAP és az ABBYY közösen mutatta be a digitalizálási megoldásukat a 2017-es CeBIT-en

2018-04-14 16:55:00

A QNAP® Systems, Inc. és az ABBYY®, a vezető dokumentum felismerő, adatrögzítő és szöveg felismerési technológia fejlesztője, bejelentették együttműködésüket a digitalizálás terén, hogy olyan platformot fejlesztenek, ahol a papír alapú dokumentumokat rendszerezve tárolják el a hálózati adattárolón. Az ABBYY® által támogatott PDF konverziós és karakterfelismerő szoftverével a QNAP NAS teljes digitalizálási és tárolási, valamint archiválási megoldást kínál, optimalizált keresési funkciókkal, melyek meggyorsítják az üzleti folyamatokat.

„Örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk az ABBYY®-val és olyan inspiráló alkalmazást mutathatunk be, ami megkönnyíti a fájlok digitalizálását.” nyilatkozta Y.T. Lee a QNAP alelnöke, valamint hozzátette: „ez a technológia, melyet bemutattunk, egy egyszerűen használható megoldás minden felhasználó számára, aki könnyen szeretné megtalálni és kezelni a dokumentumokat.”

„A QNAP NAS biztonságosan menedzseli és tárolja digitális adatainkat.” – magyarázta Kristin Wagener, az ABBYY szoftver üzletágának igazgatója, valamint hozzátette: „Az együttműködés még szélesebb körben teszi elérhetővé a szoftverünket, ezért nagyon örülünk, hogy a QNAP kezdeményezésének köszönhetően partnerek lehetünk.”

Vállalatok, melyek arra törekszenek, hogy hatékonyan kezeljék és archiválják dokumentumaikat, a QNAP NAS és az ABBYY megoldása kifejezetten előnyös lehet, - egyszerűen csak hozzunk létre egy Windows virtuális gépet a QNAP NAS-on a Virtualization Station segítségével és tároljuk a fájlokat a QNAP NAS-on, mint egy fájlközpont. A QNAP produktivitásra készített applikációi között megtalálható a Qsirch teljes szövegben kereső keresőmotorja, a Qfiling automatikus archiváló megoldás, mellyel a vállalatok széles spektrumú megoldást kaphatnak dokumentumaik scanneléséhez, tárolásához, mentéséhez és archiválásához.

vissza
Legolvasottabb cikkek