A Plague Tale: Requiem – előzetessel érzekett a bejelentés

2021-06-14 18:40:00

2022-ben végre folytatódik Huo és Amicia kalandja... A 2019-es első rész sikerénél fogva jó ideje repkednek már a pletykák a folytatásról, akkoriban azonban csak egy francia weboldal információira tudtunk hagyatkozni, nemrég viszont, az Xbox Games Showcase keretein belül megkaptuk a tényleges bejelentést egy előzetessel karöltve. A munkálatokat ezúttal is az Asobo Studio és a Focus Home Interactive végzik.

Sajnos egyelőre szinte semmit nem tudni a második felvonásról, de annyit tisztáztak, hogy a Requiem az első epizód közvetlen folytatása lesz, és megjelenéskor be is kerül az Xbox Game Pass kínálatába. Emellett természetesen PC-re, PlayStationre, és ezúttal Nintendo Switchre is tiszteletét teszi a cég Cloud Streaming szolgáltatása által.

Az első rész személyes kedvenceim listáját ékesíti, ami az elmúlt éveket illeti, így tűkön ülve várom, hogy csavarják tovább a pestis által feldúlt középkor történetét. A hivatalos weboldal már elkészült a játékhoz, ahol az előzetesen kívül több képernyőképet és koncepciós rajzot is találtok.

vissza
Legolvasottabb cikkek