A Plague Tale: Innocence – túl az egymillió eladott példányon

2020-07-01 18:52:00

Az Asobo Studio nemrég közölte a Twitteren, hopgy tavalyi üdvöskéjük, az A Plague Tale: Innocence elég jól fogy, világszerte átlépte az egymillió eladott példányt. A projekt kiadója, a Focus Home Interactive szintén büszke az elért eredményre.

Aki esetleg nem ismerné a játékot, halkan megjegyezném, hogy számunkra 2019 egyik, ha nem a legjobb címe. A játék PC-re, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra is megjelent, a Steam Summer Sale keretein belül pedig most 66%-os kedvezménnyel zsebelhető be. Ja, és egyébként a Game Pass listájában is szerepel mindkét érintett platformon.

A sztoriról annyit, hogy egy fiatal lány, Amicia bőrébe bújva indulunk neki a kalandnak a pestis által feldúlt Franciaországban öcsénkkel, Hugóval karöltve. Az út során patkányokkal és ellenséges emberekkel az inkvizíció, a brit hadsereg, és a helyiek képében egyaránt kell szembe kell néznünk. Találunk azonban támogatókat is, akiktúl új képességeket tanulhatunk, ezzel együtt pedig új felszereléssel is bővül az amúgy nem túl tetemes arzenálunk. 

Mindenképp vessetek rá egy pillantást, ha még nem tettétek!

vissza