A Modern Warfare 2-é a Call of Duty széria legjobb Steam-rajtja

2022-10-29 09:44:00

A jelen időszak legfelkapottabb címe egyértelműen a Modern Warfare 2. Hiába teljesítettek gyengén az előző éves Call of Duty megjelenések, az idei epizód új magasságokba emelte a dolgokat, legalábbis ami a PC-s platformot illeti. A sorozat visszahozása Steamre talán a kiadó egyik legjobb döntése volt, hiszen bekerült a legkelendőbb játékok közé, és vélhetően jó ideig fent is marad e listán.

Bár előre elkönyvelhető volt a siker, hiszen sokak kedvenc CoD részéről beszélünk (nekem is személyes kedvencem), de most megvannak a pontos számok is. Elképesztően sok, 247.839 játékost vonzott egyidejűleg magához a játék néhány órával ezelőtt, és a SteamDB grafikonjai a megjelenés úta folyamatosan növekvő tendenciát mutatnak. Egy egyébként a sorozat legjobb rajtja a Steamen, a korábbi rekorder a Black Ops III volt 63.681 egyidejű játékossal.

Figyelembe véve azonban, hogy a külsős boltoknál megvásárolható termékek kódjai a Battle.net-re szólnak, vélhetően a többség ott van, így a start még monumentálisabb. 

 

vissza