A hideg is kiráz a legújabb The Crew 2 előzetestől - márciusban megjelenés

2017-08-23 18:59:03

Három kiadás is érkezik, mi több, szezonbérletet is kapunk!


 

A Ubisoft által nemrég kiadott előzetesben a The Crew 2 Fast Fav funkcióját vehetjük részletesebben szemügyre. A júniusi bejelentéskor még egy szimpla kis szlengnek tűnt-e kifejezés, azonban a szolgáltatás, mint kiderült, valóban e nevet kapta. Egészen pontosan az autó, hajók, és repülők közti gyors váltásról beszélünk. Bár a realizmus láthatóan nem elsődleges, egy ilyesfajta projektnél megbocsátható.

A videóanyag végén az is kiderült, hogy 2018. március 16-án kapjuk kézhez a játékot, ami megfelel a korábbi állításoknak, miszerint az Assassin's Creed, a Far Cry, és a The Crew is visszatér a harmadik hónapig. Ami az előrendelési bónuszokat és különleges kiadásokat illeti, extra járművekhez, szezonbérlethez, valamint három nappal korábbi hozzáféréshez biztosítanak hozzáférést.

Az alapkiadáson kívül két variánsban vásárolhatjuk meg a játékot: a 70 dolláros Motorsports Deluxe Pack egy F-150-es Ford Raptort, egy 2008-as Abarth monster truck editionjét, egy Pilatus PC-21 repülőgépet, és három öltözéket foglal magába. A Gold Edition ára 100 dollárt dukál. Előbbieken felül a szezonbérletet és a három napos korai hozzáférést kínálja. Utóbbi fizikai formában is elérhetővé válik, bár egyelőre úgy fest, csak konzolokra.

Ami az előrendelést illeti, aki megteszi, a Legendary Motors Pack-kel gazdagodik. Ez egy 2016-os Mercedes-AMG 3-mal és egy 2017-es Harley Davidson Iron 883-mal bővíti a garázs tartalmát. A The Crew 2 tehát március 16-án kerül megjelenésre. A bétára már az E3 óta elérhető a regisztráció, ennek dátumait azonban egyelőre nem közölték.

vissza
Legolvasottabb cikkek