A Far Cry, a Crew és az Assassin's Creed széria is visszatér márciusig

2017-05-16 23:49:00

A Ubisoft nemrég jelentette be, hogy négy nagy franchise is visszatér március végéig.


 

Hatalmas figyelem szegeződött pár órája a Ubisoft-ra, ugyanis bár vártunk tőle bejelentést, túltett elképzeléseinken. A cég a 2017-18-as pénzügyi évre ígéri négy nagy franchise-jának visszatérését, mely 2018. március 31-én ér véget. Az Assassin's Creed új epizódjáról már régóta szárnyra keltek a pletykák, de mint kiderült, a Far Cry és a The Crew is újabb résszel gyarapodik.

Yves Guillemot elmondása szerint a Ubisoft kiemelkedő sikert tudhat maga mögött a Ghost Recon és a Rainbow Six szériának köszönhetően (The Division, Wildlands és Siege), így az elkövetkezendő két évre „láthatóbbá” vált a cég. Ennek apropóján, és e figyelmet kihasználva az Assassin's Creed, a Far Cry, a South Park és a The Crew is visszatér. E csokorból talán utóbbi a legmeglepőbb, ugyanis nem indított valami fényesen. Nemrég azonban elérte a 12 millió játékost és a tavalyi évforduló kapcsán számos tartalommal is bővült.

Elég masszív felhozatal áll tehát előttünk, azonban bármennyire is eltökéltek vagyunk ezen szériákkal, az utóbbi évek megjelenéseinek kezdeti optimalizálatlansága sok borsot tört a játékosok orra alá. Ez alatt természetesen nem csak a Ubi játékaira kell gondolni, de ha összegezni kellene, nem egy fényes pozíciót foglalna el a kiadók közt a rangsorban.

vissza
Legolvasottabb cikkek