A Dying Light 2 megkapta a New Game Plus frissítést

2022-04-27 19:11:00

A Techland kiadta a Dying Light 2 legújabb frissítését, amely a beígért New Game+ módot is tartalmazza.

A mód akkor oldódik fel, ha befejeztük a fő kampányt, és nem csak egy nehezebb játékélményt kínálnak vele a fejlesztők, a módosított paraméterek miatt ugyanis jelentős eltérést ígérnek az első végigjátszáshoz képest. A történetet most megújult mechanizmusokkal élhetjük át, amelyek új ellenséges viselkedést, nehezebb találkozásokat, új tárgyakat a világon belül, például az újonnan hozzáadott gátlókat, és egyéb, a játékmenetet jelentősen megváltoztató változtatásokat tartalmaznak.

A New Game+ segítségével új platina célok is érkezet a parkour kihívásokhoz és az ellenségek frissített eloszlása is. Például a Volatile és a Banshee éjszaka fog spawnolni, és a találkozások során változatosabb ellenféltípusokkal találkozhatunk majd. Van továbbá egy új legendás fegyverszint, az arany találkozások hozzáadása, és az ellenségek nehézség a szinteddel együtt fog skálázódni.

Ami az egyéb kiegészítő tartalmakat illeti, egy új küldetés került a játékba, melynek címe Something Big Has Been Here, és speciális elemi Goon-változatokkal érkezik. A Techland a javítással kezelte a kapcsolódási problémákat is, jobb lett a játék teljesítménye a kooperatív módban, kijavított néhány co-op blokkot, és olyan hibákat is, mint amely miatt a Howlerek és Screamerek sebezhetetlenné váltak velünk szemben.

Az íjjal játszó ellenségek kevésbé idegesítőek és csökkent a sebzésük, a sikeresen teljesített achievementek mostantól helyesen kerülnek kiosztásra a teljesítéskor, a patch kijavít különböző hibákat a küldetésekkel kapcsolatban, UI/UX frissítéseket végeztek, és egy FOV Slidert adtak a játékhoz PS5 és Xbox Series X konzolokon.

A teljes javítási jegyzeteket a hivatalos weboldalon keresztül nézhetitek át.

vissza