A Disrupt csatlakozik a Thermaltake csapatához

Bajnokot építünk

2019-11-18 17:46:00

2019 november 18., Tajpej, Tajvan - A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka - a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, bejelentette stratégiai partnerségét az észak-amerikai székhelyű Disrupt Gaming-gel. A megállapodás eredményeként a Thermaltake és a Disrupt Esports együtt fog működni a felső-kategóriás perifériák fejlesztésében és a tartalomkészítésben egyaránt.

A partnerkapcsolat részeként a Disrupt Gaming játékosai esport-színvonalú perifériákkal lesznek ellátva az elkövetkező 6 hónap mérkőzésein.

A 2018-ban alapított Disrupt Gaming a Rainbow Six: Siege-ben való eredményességeikről híresek, de világklasszis játékosokkal rendelkeznek a verekedős Tekken játékban is. Legfontosabb eredményeik közé tartozik a EVO FGC - Las Vegas, az R6 USA Nationals, az R6 Raleigh Major és a austini Dreamhack. RainbowSix: Siege csapatuk jelenleg az észak-amerikai Challenger Ligájában versenyzik és felkészülnek az észak-amerikai Pro Ligában való részvételhez.

A Disrupt nemcsak olyan játékosokból áll, akik a RainbowSix: Siege és a Tekken esportban mérkőznek meg, hanem olyan streamerek is találhatóak a csapatban, akik gyakran közvetítenek Twitch-en, lehetővé téve számukra, hogy interaktív módon léphessenek kapcsolatba a közösségükkel. 
 
Feltörekvő bajnokok

A 2018 márciusában alapított Disrupt Gaming fantasztikus játékosok és tartalomkészítők listájával büszkélkedhet, a Rainbow Six: Siege és a Fighting Game közösségében pedig erőteljes jelenlétre tettek szert.

Csatlakozás a Team Thermaltake-hez

A Team Thermaltake a Thermaltake hivatalos esport partnereinek otthona, a Disrupt Gaming csatlakozásával pedig támogatni fogják a már meglévő csapatot és megerősítik jelenlétünket az esport közösségben.

A Thermaltake Streamer Program:

A Thermaltake Streamer Program tökéletes lehetőséget kínál a jövő tartalomkészítői számára, hogy a Thermaltake család szerves részévé váljanak. Azáltal, hogy termékekkel és támogatással látják el a streamereket, a Thermaltake célja az, hogy az alkotókat ellássa a szükséges erőforrásokkal is ahhoz, hogy növelhessék hírnevüket és jelenlétüket a streaming közösségben.

További információ a Disrupt Gaming-ről: https://www.disrupt.gg

vissza