A Dishonored 2 speedrunnere a Death of the Outsiderben is rekordot döntött!

2017-10-02 20:50:16

Vannak, akiknek be sem tölt a játék ennyi idő alatt...


 

Ahogy tesztünkben is írtuk, érdemes rászánni az időt a Dishonored: Death of the Outsider-re, ugyanis telis-tele érdekes részletekkel, mellékküldetésekkel, melyeket mind érintve akár 10 órát is igénybe vehet a játék. Na, persze a speddrunnerek ezen epizódra is hamar szemet vetettek, és valakinek kevesebb idő alatt sikerült végigvinnie, mint másokban betölt a játék (#szófordulat).

A jelenlegi rekordot tehát Bjurnie tartaj, aki mindösszesen kilenc és fél perc alatt pörgette végig eme különálló bővítést. Egyébként ő birtokolja a második epizód dobogójának legmagasabb fokát is a maga 23 percével, de az első részben is minden idők harmadik legjobbját futotta.

Látható módon ennek egyik titka az ugrás görgőre való kiosztása, mely szabadon futó egerek esetén még többet segít, ugyanis megfelelő időzítéssel és egy párkánnyal akár több métert is ugorhatunk. Könnyebb mondani, int csinálni... Mondanom sem kell, hogy ennek ellenére is lenyűgöző az eredmény, főleg, hogy alig két hete jelent meg a játék.

vissza