A CD Projekt Red nem lesz kapzsi a Cyberpunk 2077-tel

2017-11-19 22:29:23

Az igazgató válaszolt a múltkori bejelentés által szült aggályokra.

Bizonyára egyikőtöknek sem mondunk újat a Cyberpunk 2077 címmel, a CD Projekt Red következő hatalmas dobásával. Ahogy a múltkor is közöltük, Adam Kiciński elmondta, a hosszú távú siker érdekében online tartalmat is csempésznek a játékba. Ily' szempontból kereskedelmileg még a The Witcher 3-nál is jelentősebb projektről beszélünk.

Ezen többjátékos tartalmak természetesen aggodalmat váltottak ki a rajongókból, kiknek felháborodására nemrég szintén reagált a stúdió. Elmondásuk alapján az online elemek cseppet sem hátráltatják majd a kampány sikerét, így ne gondoljunk kevesebbre, mint a Geralt kalandjai esetében kapottak.

A mikrotranzakciók egyre nagyobb szerepet képviselnek a játékokban, elég csak a Star Wars Battlefront II-re gondolnunk, mely kapcsán az EA a rajongók felháborodását látva ideiglenesen letiltott mindenféle ügyletet. Bár a CD Projekt Red közleménye nem teljesen tisztázza, miképp is kapcsolódnak majd az említett elemek az egyjátékos módhoz, a csapat biztosít mindenkit, hogy a jó oldalon maradnak.

vissza
Legolvasottabb cikkek