A BioWare szerint valami történik a Dragon Age-dzsel

2017-06-28 22:45:19

Nagyon úgy fest, hogy folytatódik a széria, ráadásul már folyamatban vannak a munkálatok.


 

Bár hivatalosan még nem jelentették be, úgy tűnik, úton van már a Dragon Age széria folytatása. Mike Laidlaw a The 1099 podcast során lőtte el: „something is happening with Dragon Age” - azaz valami történik a Dragon Age-dzsel. Ez nagy valószínűséggel egy következő részre kíván utalni. Bár további részleteket nem osztott meg a projekttel kapcsolatban, kiderült, hogy rengeteg csapattagot foglalkoztat.

dragon age inquisition

Az sem biztos, hogy egyáltalán játékról van szó, amin a Dragon Age szekció ügyködik, de az igazgató tréfásan hozzátette: „Én vagyok a Dragon Age franchise kreatív igazgatója, és még nem lőttek le!” Akárhogy is, nem volna meglepő, ha a BioWare folytatást terezne az Inquisition-höz, elvégre a valaha volt legjobb rajtot produkálta a stúdió történetében. Bár egyelőre a Mass Effect: Andromeda eladási statisztikái ismeretlenek, az ekörül ólálkodó csendből ítélve nem döntötte meg e rekordot.

Laidlaw szerint a BioWare olyan dolgokkal is foglalkozik jelenleg, melyről nem beszélhet, ami csak még nagyobb izgalmakat von maga után. Elképzelhető, hogy az Anthem egyike ezeknek? A Dragon Age: Inquisition többször is elnyerte Az év játéka díjat és nyilvánvalóan kellően jól produkált ahhoz, hogy megérdemeljen egy folytatást.

vissza
Legolvasottabb cikkek