A 14 gombos Leadr egérrel támad a Roccat

2017-05-15 20:39:39

14 programozható gomb, Easy-Shift funkció akár vezeték nélkül.


 

Rengeteg a vita akörül, hogy a vezetékes egerek miben jobbak, mint társaik, illetve fordítva. E felhőt bár évek óta nehéz feloszlatni, a késedelmi idő még mindig előbbiek mellett áll. A Roccat új egerével azonban mindkét fél számára plusz ponttal kedveskedik. A Leadr saját egérpadján vezeték nélkül mozgatható (gyakorlatilag késleltetés nélkül), de vezetékes rágcsálóként is csatlakoztatható.

roccat leadr

Vezeték nélküli állapotban akár 20 órát is kibír a picike, ezután azonban fel kell tölteni vagy csatlakoztatni vezetéken keresztül. A Leadr egyik legkiemelkedőbb jellemzője az akár 12,000 dpi-s Owl-Eye szenzor, mely a PixArt 3360 testre szabott verziója. Emellett 1000 Hz-es polling rate-tel rendelkezik (ennyiszer jelenti saját pozícióját a rendszer felé) és 14 programozható gombbal, plusz egy 2D „Titan” görgővel. Ezen arzenál egyébként egy analóg hüvelykujjat is tartalmaz.

roccat leadr

A csomagnak természetesen az RGB világítás is részét képezi, valamint az Easy-Shift [+] funkció, mely lehetővé teszi különféle kombinációk beprogramozását is. A Roccat Leadr várhatóan május 31-én jelenik meg 140 dolláros fogyasztói áron. További információt a hivatalos honlapon találhattok.

vissza