25 év elteltével közvetlen folytatást kap a Star Control 2!

2017-10-11 21:57:27

Ráadásul az eredeti fejlesztők térnek vissza a Ghosts of the Precursors-ra!


 

Saccperkábé négy évvel ezelőtt értesültünk róla, hogy a Sins of a Solar Empire fejlesztője, a Stardock megszerezte a Star Control jogait az Ataritól az Origins létrejövetele érdekében. Ez egyébként egy előzmény, mely Fred Ford és Paul Reiche III nélkül készül, most azonban kiderült, miért!

A csillagok állása végre kedvező – jelentette a páros egy bejegyzésben, melyből az is kiderül, hogy a Star Control 2: The Ur-Quan Masters közvetlen folytatásán dolgoznak, mely a Ghosts of the Precursors címet viseli majd. Azt is megtudtuk, hogy már ismert bolygók és szereplők is visszatérnek, ám egyelőre a fejlesztés nagyon korai fázisában vagyunk.

Star Control 2 The Ur-Quan Masters

Ha valaki nem ismerné, a Star Control 2: The Ur-Quan Masters 1992-ben, azaz 25 évvel(!!!) ezelőtt jelent meg MS-DOS PC-ken. A fejlesztőstúriót Toys For Bobnak hívták, mely később az Activision keze alá került, és a Skylanders szérián hivatott munkálkodni. Legújabb projektjükről sajnos egyelőre semmi egyebet nem tudni, de remélhetőleg nem kell újabb negyed évszázadot várni a következő hírig.

vissza