151 játékot egy áráért? Ez a hét legjobb akciója!

2016-11-23 10:39:13

Nem tudod, mivel játssz? Eleged van a jobb esetben 15-20 ezer forintos címekből? Akkor az A Good Bundle jótékonysági csomagját neked találták ki.


 

Az A Good Bundle összegyűjtött 151 játékot, amit 3 csomagban árulnak, viszont a bevétel 100%-át jótékony célra ajánlják fel, a fejlesztők támogatásával. A legkisebb csomag 2 dollárnál kezdődik, a közepes 8 dollártól érhető el (ezzel 36 dollárt spórolhatunk a játékok árán), a legnagyobb csomag, amiért megkapjuk mind a 151 alkalmazást, 20 dollárért zsákolható be (ezzel pedig mintegy 451 dollárt spórolhatunk).

d6byfpmk5zycwuqkvihu

A képre kattintva megnyithatod az akció oldalát.

A játékok a legkülönbözőbb indie kategóriából lettek gondosan kiválogatva, így biztos találsz jó pár olyan címet, amiről lehet, hogy nem hallottál még, de tetszeni fog. Csak úgy halkan jegyzem meg, hogy a 151 játék között megtalálható a zseniális Gone Home, vagy akár a Proteus is. Érdemes lehet továbbá vetni egy pillantást a The Novelist-re, Catacomb Kids-re és a Gurgamoth-ra is.

20 dollár pedig csekély összeg 151 játékért (amik között meg kell hagyni, van pár eléggé haszontalan cím is), főleg ha azt vesszük alapul, hogy maga a Gone Home ennyibe kerül. Ráadásul most a teljes összeggel tudsz segíteni másokon.

vissza
Legolvasottabb cikkek