M.2 SSD-hűtővel állt elő az ADATA

2017. november 29. 11:00 du.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az ADATA Technology bemutatta az XPG STORM hűtőbordát az M.2 2280 meghajtókhoz.


 

A STORM alumínium hűtőbordával és ventilátorral rendelkezik. Könnyen rögzíthető bármilyen kompatibilis SSD-hez, így hatékony hűtést biztosít. Az SSD alacsonyabb hőmérséklete stabilabb tárolást és rendszer teljesítményt nyújt, valamint az XPG stílusú STORM hűtő színes RGB világításával a gaminghez is igazodik.

Míg az M.2 2280 PCIe SSD-k jelenleg a leggyorsabbak a piacon, nagy adatátviteli sebességük miatt jelentős hőtermelés is jelentkezik. Hűtőborda nélkül a felhalmozódó hő hatással lehet a teljesítményre és felgyorsíthatja az SSD öregedését. A STORM alumínium hűtőborda bármely M.2 SSD-re illeszkedik. A hűtőbordával együtt a STORM ventilátort is használ a hideg levegő bordára juttatásához, ezzel legalább 25%-kal csökkenti a hőmérsékletet a hűtőbordával nem rendelkező M.2 SSD-hez képest.

A STORM RGB világítását biztosan értékelni fogják a modderek és a gamerek. Míg az M.2 slot szinte el van rejtve az alaplapon lévő nagyobb alkatrészek között, az RGB hűtőbordával a STORM valóban látványosan kiemelkedik. RGB világítási beállításokkal is rendelkezik, számos alkalmazást támogat, például ASUS AURA Sync, Gigabyte RGB Fusion Ready és MSI Mystic Light Sync, a maximális kényelem és testreszabhatóság érdekében.

Az előre felvitt hőpasztának köszönhetően a STORM gyorsan elhelyezhető bármilyen M.2 2280 SSD-n. Nincs szükség csavarokra vagy bonyolult eljárásokra, valamint BIOS-beállításokra. A STORM azonnal munkába áll, csökkenti a hőmérsékletet, javítva a tárolás hatékonyságát és a rendszer stabilitását.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Hénya
@Hénya
„Tabula rasa”