League of Legends – Legjobb duo-kombók 2016-ra

2016. február 24. 1:29 du.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A 2016-os szezon már javában tart és akadnak játékosok, akik szeretnek összejátszani, meccseket nyerni együtt, hogy közös erővel érjék el álmaik divízióját. Hadd segítsek Nektek pár tippel, hogyan lehetne még szórakoztatóbb és hasznosabb a duózás!

 

Katarina + Morgana

Egy nagy klasszikus mondhatnám, old school kombó, amivel mindenki találkozott már szerintem. Az összeállítás fő célja, hogy Katarina a Morgana Pajzs segítségével könnyen győzelemhez vezethessen minket. A Katarina ulti egyszerűen megszakítható képesség, de Morgana Fekete Pajzsával az egész valahogy nehezebbé válik. #SpintowinmylittleKitty #Easy #Pentakill.

Zilean + Hecarim/Rammus

Az egyik kedvenc kezdeményező kombómat is szeretném bemutatni nektek. A lényege, hogy Zilean Time Warpja (E) 99 százalékos movement speed buffot képes adni 2,5 másodpercre. Ezt kombinálva egy Righteous Gloryval és egy Hecarimmal – akinek a sebzése nő a movement speedje mértékével -, bámulatos kezdeményezésre és sebzésre tesz szert. Alternatív megoldás lehet, ha Heca helyett Volibeart, vagy Rammust visszük. Szerintem erről nem érdemes többet írni, csak használjátok a képzelőerőtöket! Nincs menekvés az ellenséges lövészeknek.

Rengar + Orianna/Lulu

Hol is kezdjem? Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor Rengar elordítja magát a játékban és egyszer csak megsemmisül egy ellenfelünk (bár ez igazán mid gameben szokott érvényesülni). Én mindig úgy éreztem, hogy Lategamere Rengar a csapatharcok miatt visszaesik a dominanciájából, éppen ezért megtuningoltam kicsit a karaktert. Rengar elultizik, azt követi egy Orianna Shield és W, tehát gyorsabban fut Rengar a kiszemelt áldozata felé. Amikor megérkezik, egyszerűen csak ultizzunk Oriannával és tegyünk meg mindent, hogy a mi kis cicusunk a legtöbbet tudja kihozni az adott szituációból. Alternatív megoldás lehet Lulu, aki képes pajzsot, gyorsítást, valamint egy remek ultival támogatni a macsekunkat.

Morgana + Lux

Nagyon fun összeállítás, bár én nem annyira szeretem, hiszen nagyon nagy hátrányai is vannak, de ha úgy érzitek, hogy mesterei vagytok a skillshotok elsütésének, akkor csak ajánlani tudom. Vigyetek le botra egy Morgana supportot, midre egy Luxot és kezdődjön a céllövölde. Természetesen nem csak arról van szó, hogy Lux vagy Morgana betalál egy skillshotot és nevetünk, mert az ellenfelünk elporlad: ennél azért többről van szó. Képesek vagytok kiosztani két pajzsot a csapattársaitokra, megvédeni közösen a lövészeteket és olyan helyzeteket teremteni egy csapatharc során, amiért a a társaitok a meccs végén nagyon hálásak lesznek.

Bard + Nunu/Galio

Igazából ezt a kombót a képzelőerőm szülte, majd kipróbáltuk és remekül működött. Nincs többre szükségetek, mint Bard ultijával megfagyasztani pár embert az ellenséges csapatból, elkezdeni egy időben kasztolni a Nunu ultit, ami a maximális sebzéssel fog rázúdulni az ellenséges csapatra. Nem is lehetne egyszerűbb módja lavinát zúdítani és hó alá temetni öt embert.

Kindred + Azir/Janna/Gragas

A mai napig nem tudom felfogni, hogy emberek miért nem használják ezt a pofon egyszerű, de még is irritáló felállást. A csapatharc kellős közepén vagytok, oldalatokon egy Kindreddel és egy Jannaval. A csapatotok éppen haldoklik, Kindred elultizik Jannavál együtt, tehát Janna kilöki az ellenfeleket Kindred életmentő ultijából, meggyógyít mindenkit, miközben Ti végig tudtok kifelé támadni. Mindenkinek jár még egy esély. DE EGY EGÉSZ CSAPATNAK?!

Kogmaw + Braum

Az új Kogmaw attackspeed buffja a W-je miatt zseniáls duo partnerré változtatta a mi kis köpőágyunkat, Braummalt. Kogmaw tipikusan az a lövész, akit csak meg kell védeni a csapatharcok során. Guinsoo, Hurrican építéssel elérhető az a gusztustalan állapot, amikor egy Braum stun felépíthető pillanatok alatt, majd van másfél másodperced megölni az ellenfeleket. AMI ÁLTALÁBAN SOK, az új Kogmaw-ot illetően. Alternatív megoldás lehet Lulu, hiszen a Pixi sorozatlövőként fog szuperálni Kogmawon. Sok sikert az aprításhoz!

Nektek mi a titkos fegyveretek duo queueban?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
@