Carmageddon: Max Damage – előzetes

2016. július 23. 9:25 de.
„A plusz egy év sajnos arra sem volt elegendő, hogy a legtöbbet kritizált komponenseket korunk minőségi szintjére hozzák fel a Stainless Games fejlesztői. ”
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az 1997-ben debütált Carmageddonnak a vér, a cél nélküli erőszak és a rombolás volt jellemzően szerves… belső szerves része. A recept két évtizeddel később sem változott, csak a minőségből adtak lejjebb… sokkal lejjebb.


 

Carmageddon-Max-Damage

Az immáron csaknem húsz esztendeje köztudatba robbant Carmageddon franchise új szárnypróbálgatásokba kezdett, amelynek nem lett igazán fényes végeredménye. A Kickstarteres kalapozást követően tavaly megjelent PC-re a sorozat legújabb darabja, amelyet idén az új generációs konzolok próbálnak meg friss címmel, jobb színben feltüntetni. A plusz egy év sajnos arra sem volt elegendő, hogy a legtöbbet kritizált komponenseket korunk minőségi szintjére hozzák fel a Stainless Games fejlesztői. A csalódásba torkollott újraindulást PlayStation 4-en és Xbox One-on sem voltak képesek jelentősen jobb formába önteni.

Hogy miben lett erős és miben hozott csalódást a Carmageddon: Max Damage, azt hamarosan megtudhatjátok a PIXEL Magazin következő lapszámából!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
FutuRetrO
@FutuRetrO
„Az angol Future és Retro szavak összeolvadásából kreált írói álnév hűen tükrözi az életben tanúsított hitvallásom. A futurisztikus dolgok az én világomban makulátlan harmóniát létesítenek a régimódiakkal. Egyébként pedig konzolgyűjtő, árkádrajongó- és animekedvelő is volnék...”