A világ első mini-ITX szabványú X299-es alaplapja – ASRock X299E-ITX/ac

2017. október 21. 9:11 de.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az ASRock örömmel jelenti be új Intel X299 platformját, ami erőteljes, ugyanakkor nem foglal el hatalmas helyet.


 

Az ASRock az összes fontos funkciót integrálta egy minit-ITX méretű alaplapba, mely a világ első mini-IX szabványú lapja, mely minden fontos funkcióval rendelkezik. Az X299E-ITX/ac az X299 platformra épül, így az elérhető legjobb feldolgozási teljesítményt nyújtja. Két Intel gigabites LAN-csatlakozóval és 2.4/5GHz-es 802.11ac WiFi kétcsatornás vezeték nélküli kapcsolattal is rendelkezik. Az USB 3.1 A+C Gen2 típusú csatlakozó az alaplap hátoldalán is elérhető, ezen felül a kis fenevad támogatja a négycsatornás memória modulokat DDR4 4000 MHz-ig (OC), ezzel is lenyűgöző teljesítményt nyújtva.

asrock X299E-ITXac_box

A legjobb bővíthetőség érdekében az ASRock mérnökeinek érdekes megoldásokon kellet gondolkodniuk, akár két bővítő kártya hozzáadásával. Az X299E-ITX/ac 3 darab M.2 és 6 darab SATA3 porttal rendelkezik, mindenfajta kompromisszum nélkül a felhasználóinak. A stabilitás is létfontosságú, 60A-es kondenzátorokkal és Dr.MOS-szal a 7 fázisú kialakítással, ez az alaplap könnyedén veszi a magas terhelésű- és a mindennapi feladatokat egyaránt. Az érdekességek listája azonban itt nem ér véget, az ASRock a tervezés során együttműködött a Bitspower-rel, akik 300W teljesítményű CPU és MOSFET hűtést biztosítanak az alaplap felhasználói számára.

asrock bitspower

Az X299E-ITX/ac egyébként a hivatalos bejelentést követően megkapta a TAIWAN EXCELLENCE 2018-as díjat. További információkért látogassatok el a hivatalos honlapra!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Hénya
@Hénya
„Tabula rasa”